ReserveringNieuws

Zee en strand aan de Atlantische kust van de Gironde

Vanaf de camping ... Naar de witte zandstranden

Vendays-Montalivet en zijn badplaats Montalivet les Bains bieden u 12 kilometer fijn zandstrand aan de rand van de Atlantische Oceaan in de Gironde. Montalivet en zijn verkwikkende golven die bevorderlijk zijn voor lang zwemmen en spelen in het water, is de ideale plek om een ​​vakantie door te brengen. Het is een perfecte badplaats om te kamperen in de Gironde.
Met de auto bent u vanaf de camping in 10-15 minuten bij een van de 3 stranden van Montalivet. Merk op dat Montalivet een van de weinige badplaatsen blijft waar u gratis en met uitzicht op de oceaan kunt parkeren.

Eindeloze stranden in het westen van de Gironde

Aan weerszijden van de stranden van Vendays-Montalivet strekken de stranden zich uit van Verdon Sur Mer in het noorden tot aan Cap Ferret in het zuiden, d.w.z. bijna 100 kilometer aaneengesloten stranden. Het is zeker dat u uw paradijselijke hoekje beschut tegen de menigte zult vinden om ten volle te profiteren van deze natuurlijke en beschermde ruimtes.
Voor degenen die graag naturisme beoefenen, reserveert Montalivet les Bains een vrije ruimte van ongeveer 2 kilometer op de stranden ten zuiden van het resort. Camping Les Peupliers is geen naturistencamping en we verwelkomen onze klanten elk jaar van april tot eind oktober.
Als u liever het solarium en het verwarmde zwembad van de camping of de meren verkiest, is dat heel goed mogelijk. De stranden van Montalivet les Bains liggen op 8 km van camping Les Peupliers en de Lacs du Médoc op 15 minuten met de auto.

U vindt de webcams van de stranden op de site van de gemeente Vendays Montalivet