ReserveringNieuwsSpeciale aanbiedingen bekijken

Camping Médoc

De Médoc, land van campings en vakanties!

Genesteld in het hart van het bos van Landes, tussen de Atlantische Oceaan, de grote meren en de wijngaarden, heeft de Médoc vele werelden voor u in petto om te ontdekken tijdens uw vakantie op camping Les Peupliers en niet alleen achter de etiketten van de flessen wijn van de Grands Crus, wereldwijd bekend. Deze regio van de Gironde biedt een grote diversiteit aan landschappen, van de moerassen van Bas-Médoc tot de grote rechtlijnige stranden van de Médoc die door de oceaan worden geslagen. La pointe de grave, op weg naar het einde van de wereld waar de wateren van de Atlantische Oceaan en de Gironde samenkomen, biedt u een uitzonderlijk uitzicht op de zee, de monding en de vuurtoren van Cordouan.
De monding van de Gironde wordt begrensd door de wijnproducerende Médoc en zijn talloze kastelen. Deze regio van de Gironde, die zich naar het noorden uitstrekt tot een schiereiland, is erin geslaagd de natuur en grote open ruimten te behouden.

Uw vakantie op camping Les Peupliers in de Médoc

De zoetheid van het leven in de Médoc wordt wereldwijd erkend en de zon schijnt gemiddeld meer dan 2200 zonuren, waardoor de Médoc op het podium staat van de zonnigste streken van Frankrijk, ideaal om te kamperen op camping Les Peupliers in Vendays Montalivet.
Neem uw camera mee en ontdek met uw kinderen de natuur op de vele fiets- of wandelpaden die de Médoc doorkruisen en zeer gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf de camping.