ReserveringNieuwsSpeciale aanbiedingen bekijken

Kamperen en toerisme in het zuidwesten van Frankrijk

Vakantie in de Gironde

Om uw kampeervakantie in de Gironde nog aangenamer te maken, vindt u hieronder de essentiële informatie om de omgeving die u zal omringen beter te ontdekken tijdens uw verblijf op de camping in het Zuidwesten van Frankrijk, in de Gironde. Het grootste departement van Frankrijk heeft veel natuur- en kustactiviteiten voor u in petto. De stranden en wijngaarden zijn ook zeer aanwezig en liggen op slechts enkele minuten van de camping.

De Atlantische Oceaan op 8 km van Camping les Peupliers

De Atlantische Oceaan met zijn verkwikkende golven, het bos van Landes en zijn uitgestrekte pijnbomen, de monding van de Gironde en zijn prachtige kleuren zijn allemaal attracties die van uw kampeervakantie een moment van ontspanning en gemeenschap met de natuur maken die hier nog aanwezig is, meester van de plaats. U zult natuurlijk tientallen activiteiten vinden om te zien of te doen in deze omgevingen die bevorderlijk zijn voor ontsnapping en sportieve activiteiten, maar ook voor nietsdoen voor een geslaagde vakantie in de Gironde.

De wijngaarden van de Médoc op een boogscheut van Camping Les Peupliers

Vakantie vieren in Le Médoc betekent kiezen voor grote open ruimtes, zoals de fijne zandstranden van de Atlantische Oceaan zover het oog reikt en de immense dennenbossen. De ontdekking van de wijngaarden is een essentiële activiteit tijdens uw vakantie in Montalivet. Rondom de camping vindt u veel mooie geclassificeerde begroeiingen. We hebben ook samenwerkingsverbanden met kleine kastelen die kwaliteitswijnen aanbieden tegen redelijke prijzen. Vraag bij de receptie naar de lijst met partners om de Médoc-wijngaarden te ontdekken.