ReserveringNieuws

Vrije tijd en activiteiten op Camping Les Peupliers in de Gironde

Verwarmd zwembad, stranden van de Atlantische Oceaan of meren, vraag naar het programma volgens uw vakantiewensen

Het bosrijke en schaduwrijke park van camping Les Peupliers, geclassificeerd als 3-sterren toerisme, nodigt u uit voor een leespauze of een natuurvakantie. Op camping Les Peupliers in de Gironde kunt u genieten van tal van recreatieve activiteiten. In het zwembad dat de hele zomer verwarmd is, kunt u ontspannen onder de Médoc-zon. De meren van Hourtin of Lacanau zijn ideaal om deel te nemen aan tal van wateractiviteiten. De fijne zandstranden van de Atlantische Oceaan om met het gezin te ontspannen onder de Gironde-zon.

Vakanties voor ontspanning, sport, natuur en vooral ontspanning in Montalivet

De prachtige stranden van de Côte d'Argent aan de rand van de Atlantische Oceaan bieden iedereen de ruimte van rust die tijdens de vakantie wordt gezocht. Met 12 km aan stranden die elk jaar de Blauwe Vlag hebben gekregen en meer dan 2000 zonuren per jaar, is Vendays-Montalivet een vakantiebestemming in de Gironde die wereldwijd bekend staat om zijn ontspannen levensstijl.

De Atlantische Oceaan en zijn verkwikkende golven zijn een ideaal speelterrein voor watersportliefhebbers. In de buurt van de camping en aan de kust van Girondin worden veel sportieve activiteiten aangeboden.
Kom in het seizoen de markt van Montalivet ontdekken, waar elke dag vele stands op het marktplein staan ​​en al hun rijkdommen en smaken onthullen. Lac d'Hourtin, gelegen op 15 minuten van camping Les Peupliers, is de perfecte plek om te ontspannen met het gezin. Breng de dag door aan het meer, zandkastelen, watersporten of wandelen rond de fauna en flora is de ideale manier om uit te rusten en te genieten van uw vakantie in de Gironde.