ReserveringNieuws

Staanplaats voor camper / ingerichte bestelwagen op de camping in Montalivet.

Natuurkampeervakanties met uw camper in de Gironde

Voor uw vakantie die u graag met uw camper door de Gironde trekt, kiest u onze natuurplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van meer dan 100m². Al onze camperplaatsen hebben optioneel elektriciteit en worden bediend door het wifi-netwerk.
Voor degenen die speciale wensen hebben met betrekking tot zon of schaduw, laat het ons weten bij het boeken en ons team zal zijn best doen om aan uw wensen te voldoen.
Uw natuurcamperplaats in de Gironde geeft u de mogelijkheid om maximaal 6 personen op uw kampeerautoplaats te plaatsen.
De basisprijs van de camping omvat, naast het perceel, ruimte voor uw uitrusting, water en toegang tot alle infrastructuur en gratis diensten van de camping in Gironde.

Verhuurplaatsen voor campers of omgebouwde bestelwagens in Montalivet

We zijn 8 km van de stranden van Montalivet. U reist graag met uw busje om te gaan surfen in de Atlantische Oceaan, kies dan voor onze natuurkampeerplaatsen in Montalivet. Montalivet staat bekend om zijn grote zandstranden en is de ideale plek om op de golven te surfen. Als je deze glijdende sport, surfen, nog nooit hebt beoefend, kun je in Montalivet veel surfscholen vinden

Als u specifieke apparatuur heeft waarvan de grootte of wendbaarheid een speciale toegang vereist. Als u een specifieke kampeerplaats wilt, laat het ons dan weten op het moment van reserveren.

De camping Les Peupliers *** kan u ook verwelkomen onder de Gironde-zon met uw tent of caravan.