ReserveringNieuws

Vacaf en ANCV goedgekeurde camping Gironde

Ontspannende vakantie op de camping in de Gironde

Wij bieden verhuur van stacaravans voor alle budgetten, evenals natuur- of premium kampeerplaatsen voor alle gezinnen.
Reserveren voor Camping Vacaf Gironde is mogelijk vanaf half januari. Aarzel niet om ons te bellen met uw begunstigdenummer om het bedrag van uw vergoeding en onze beschikbaarheid voor het huren van een stacaravan of kampeerplaats te weten te komen.

Camping Gironde goedgekeurd VACAF

Om vakantie voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, is de 3-sterren Camping Les Peupliers erkend door de dienst VACAF voor kinderbijslag in de Gironde.
U kunt profiteren van uw CAF- of VACAF-cheques op camping Les Peupliers in de Gironde. Ook goedgekeurd door de Nationale Vakantiecheques (ANCV), accepteren wij ANCV-vakantiecheques.
Bij het boeken wordt u gevraagd om een ​​aanbetaling, te betalen met creditcard, cheque of ANCV-vakantiecheque (om uw huur te blokkeren), en het saldo wordt later betaald via de betaalmethode van uw keuze: Vacaf-vouchers, cheque, vakantiecheque of bankkaart.
Voor vragen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen op 05 56 41 70 44. U wordt gevraagd naar uw begunstigdenummer om een ​​raming op te stellen en een aanvraag tot terugbetaling door het CAF te doen.

Neem contact met ons op