ReserveringNieuws

Camping Show Bike Aquitanië Montalivet

Camping Les Peupliers op 8 km van de Aquitaine showbike

Elk jaar, sinds 1994, ontmoeten de Bikers elkaar in het laatste weekend van juni in Montalivet voor de grootste Bike show in het zuidwesten. Bijna 20.000 motorfietsen verzamelen zich op deze show in Aquitaine bij Bordeaux. Camping Les Peupliers biedt Bikers een ruimte van rust en kalmte op een paar minuten van de camping en de Aquitaine Bike Show.

Een feestelijk weekend op een rustige en ontspannende camping

U zult genieten van uw verblijf in een natuurlijke en beschermde omgeving, voor een herstellende rust voordat u weer op pad gaat. Wij zijn gevestigd aan de poorten van Vendays-Montalivet in een groen, rustig en schaduwrijk park.
Voor de Aquitaine showbike, in Vendays Montalivet, biedt Camping Les Peupliers verhuur van stacaravans, lodges en canvas bungalows. De camping biedt plaats aan u op staanplaatsen met uw caravan, uw tent of uw camper om te genieten van de Gironde-zon.
Tijdens de Aquitaine Bike Show biedt camping Les Peupliers in Vendays Montalivet ontbijt, catering voor lunch en diner, maar bovenal zijn het solarium en het verwarmde zwembad voor de gelegenheid geopend.

Bekijk onze prijzen en beschikbaarheid voor de Aquitaine showfiets