ReserveringNieuws

Camping tussen bossen en wijngaarden van de Médoc

Camping Les Peupliers in het hart van de Médoc in de Gironde

Het bos en de wijngaarden beslaan bijna het hele grondgebied van de Médoc in de Gironde, aan de poorten van camping Les Peupliers.
De wijngaarden van de Médoc produceren al meer dan 150 jaar de beste wijnen van Frankrijk die wereldwijd bekend en erkend zijn. Van de Médoc tot de Haut Médoc zijn honderden kastelen bezig met het produceren van uitzonderlijke wijnen en bieden vakantiegangers in de Gironde de mogelijkheid om hun beste wijnproducties te ontdekken en te proeven, vlakbij de camping.
De monding van de Gironde, de uitgestrekte dennenbossen maar ook de talloze kastelen van de Médoc die de beste wijnen van Frankrijk produceren, liggen op een steenworp afstand van de camping en bieden u zoveel potentiële activiteiten gericht op de natuur, de zee en het levensgenieterisme.

Natuurcamping in de Médoc

Het bos, voornamelijk bestaande uit dennen en eiken, strekt zich uit over tienduizenden hectaren en biedt vakantiegangers in de Gironde een recreatiegebied met veel activiteiten. Dit bijna vlakke gebied is erg populair bij fietsliefhebbers. Veel grote dieren leven in deze bossen en met een beetje geduld zult u het genoegen hebben om uw kinderen reeën, herten en andere wilde zwijnen en vossen te zien of te laten zien. Voor liefhebbers van paddenstoelen en in het bijzonder de beroemde eekhoorntjesbrood uit Bordeaux, geven de eikenbossen onderzoekers hoop op wonderbaarlijke oogsten in september en oktober, maar ook op andere momenten van het jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden. Het bos is te voet bereikbaar vanaf camping Les Peupliers.