ReserveringNieuws

Ons Snackrestaurant

Een comfortabele vakantie

Ons snackrestaurant is geopend van het laatste weekend van juni tot eind augustus. De camping in Montalivet Les Peupliers *** biedt u met zijn snackrestaurantservice huisgemaakte gerechten aan vanaf het weekend van de Aquitaine Bike Show. Tijdens uw vakantie in Montalivet is het snackrestaurant van de camping vanaf 's ochtends geopend voor ontbijt, lunch en diner.
Vind onze snackbar op camping Les Peupliers*** waar we verschillende gerechten aanbieden, zoals salades, hamburgers, frites, kindermenu's, pasta's en pizza's.

Lokale Médoc-producten

Het snackrestaurant op camping Les Peupliers in de Gironde biedt aan om zoveel mogelijk met onze lokale producenten te werken. Wij bieden huisgemaakte producten aan. Wij laten u de wijngaarden en kastelen van de Médoc ontdekken.

Kwaliteitsdiensten om plezier te hebben op vakantie

Het snackrestaurant van onze camping in de Gironde is voor iedereen toegankelijk en biedt u de mogelijkheid om ter plaatse te eten of om mee te nemen. Op camping Les Peupliers kan je genieten van ons buitenterras met zicht op het verwarmde zwembad. 's Middags kunt u genieten van een koud drankje op het terras onder de zon van de Médoc en vergezeld van heerlijke ijsjes om af te koelen tijdens uw vakantie in de Gironde.

Vergeet niet dat alcoholmisbruik gevaarlijk is voor je gezondheid en dat het raadzaam is om minimaal 5 groenten en fruit per dag te eten;)