ReserveringNieuws

De diensten aangeboden door Camping les Peupliers

Onze 3-sterren services voor een ontspannende vakantie in de Gironde

Kinderen en ouders kunnen genieten van vele activiteiten op onze camping in Montalivet, zoals een speeltuin met springkasteel en trampoline, minigolf, tafeltennistafels, jeu-de-boulesbanen, tafelvoetbal en een tv-kamer om te ontspannen en te genieten van uw vakantie. Camping Les Peupliers biedt een bibliotheek met veel boeken in vele talen. Kies, lees en breng het boek van uw keuze terug. We bieden ook een grote selectie bordspellen aan. Op camping Les Peupliers in de Gironde is er natuurlijk het plezier van zwemmen en luieren op het solarium rond het verwarmde zwembad.

Doorkruis de fietspaden van Nord Médoc

De camping is een unieke en bevoorrechte plek, met 40 km aan wandel- en wandelpaden. Ontdek de 30 km aan fietspaden, toegankelijk op minder dan 500 meter van de camping. Vergeet niet uw fietsen en wandelstokken mee te nemen. Indien nodig bieden wij u fietsverhuur voor volwassenen en kinderen, evenals fietskarren of kinderzitjes.
Trappen is goed voor je gezondheid en stelt je in staat om de Médoc te bezoeken en deel te nemen aan tal van activiteiten in de Gironde.

Laat u verleiden tot een kleine zoete pauze

De 3-sterrencamping Les Peupliers nodigt u uit om te genieten van koude drankjes op het terras met uitzicht op het verwarmde zwembad en vergezeld van een klein ijsje onder de Gironde-zon. U kunt in ons snackrestaurant komen lunchen of dineren om huisgemaakte gerechten te proeven. Voor klanten die dat wensen, bieden wij u aan om uw ontbijt mee te nemen om de activiteiten van de camping of het zwembad van camping Les Peupliers in Gironde te overwinnen.