ReserveringNieuwsSpeciale aanbiedingen bekijken

Camping in Vendays-Montalivet

Uw kampeervakantie in Vendays Montalivet

Vendays-Montalivet in de Gironde, gelegen in het hart van de Médoc aan de Zilverkust, op ongeveer 80 km van Bordeaux, heet u welkom voor uw natuurvakanties. In Vendays-Montalivet heeft de natuur alles op grote schaal gedaan, met 6.000 hectare bos en 12 km fijne zandstranden die profiteren van de blauwe vlag, langs de Atlantische kust.

De markt van Montalivet

Vendays-Montalivet staat bekend om zijn ontspannen levensstijl en zijn markt, de grootste van Europa, die u met meer dan 300 exposanten elke dag in het seizoen een ander palet van kleuren en smaken biedt. Er zijn een groot aantal stands waar iedereen iets interessants kan vinden door door de gangpaden te bladeren. Voor liefhebbers van oesters en wijnen blijven de proefstands een essentiële tussenstop, zowel om de lokale producten als voor de sfeer te waarderen.

De fietspaden vanaf de camping in Montalivet

Om u tijdens uw vakantie optimaal te laten profiteren van deze grote open ruimten, heeft Vendays-Montalivet bijna 40 km wandel- en wandelpaden en 30 km fietspaden aangelegd. Op 200 meter van de camping is gemakkelijk een fietspad te bereiken waarmee u de markt en de stranden in alle veiligheid kunt bereiken. Het parcours van 8 km wordt afgelegd in het kreupelhout en duurt ongeveer 30 minuten. Voor de meer sportievelingen is het dan mogelijk om verder te gaan op de Velodysée om Hourtin of Soulac te bereiken.

Voor uw kampeervakantie in Montalivet is Camping Les Peupliers een ideale uitvalsbasis om ten volle te genieten van het zoete leven in het zuidwesten.