ReserveringNieuwsSpeciale aanbiedingen bekijken

3-sterren camping met verwarmd zwembad in de Gironde

De ideale temperatuur om de hele zomer te zwemmen in Montalivet

Het verwarmde zwembad is geopend van half juni tot half september, om zoveel mogelijk te ontspannen onder de Gironde-zon. Het bijzonder milde klimaat van de Médoc maakt zwemmen de hele zomer mogelijk. Het ruime verwarmde zwembad op camping Les Peupliers*** in Montalivet biedt iedereen de verkoeling die ze zoeken. Het solarium rond het zwembad nodigt u uit voor een sessie luieren. Ideaal belicht, zal het verwarmde zwembad u verwelkomen voor een ontspannende pauze, lezen of spelen met de kleintjes.

Camping met verwarmd zwembad in Montalivet

Om optimaal te profiteren van deze rustruimte, stellen wij u gratis ligbedden ter beschikking. Als u op zoek bent naar een 3-sterrenaccommodatie met een verwarmd zwembad, dan zult u bij Les Peupliers in Vendays-Montalivet in de Médoc een goedkope vakantie doorbrengen midden in de natuur, goedgekeurd door Vacaf en Ancv.
Toegang tot het zwembad is inbegrepen in de prijs van de huur van een staanplaats of stacaravan. Er is geen toeslag voor toegang tot het zwembad, maar de toegang is exclusief voorbehouden aan klanten van camping Les Peupliers in Gironde.
Uw camping met verwarmd zwembad in de Gironde voor uw volgende vakantie aan de Atlantische Oceaan vindt u in Les Peupliers, in Vendays-Montalivet!

Als u de voorkeur geeft aan de kust van de Atlantische Oceaan of de meren, is dat heel goed mogelijk. De stranden van Montalivet les Bains liggen op 8 km van de camping en de meren van de Médoc op 15 minuten rijden.