ReserveringNieuwsSpeciale aanbiedingen bekijken

3-sterren camping in de Gironde met kwaliteitsdiensten

Uw vakantie op camping Les Peupliers in Montalivet:

Vind onze gratis diensten op de camping in Montalivet Les Peupliers ***, zoals het verwarmde zwembad, twee toiletten met warme douches, minigolf, een speeltuin, een springkasteel, tafeltennistafels, petanquevelden, een tv en ontspanning kamer, een bibliotheek, bordspellen, gratis WIFI op het terras (30min per dag), collectieve barbecues...

Kom tot rust op de Camping in de Médoc:

Les Peupliers, onze 3-sterren camping in Montalivet in de Gironde, biedt betaalde diensten zoals wasmachines, drogers en WIFI op de hele camping voor slechts € 3 voor 12 uur.
De camping biedt de verhuur van lakens, kussens, stoelen en kinderbedjes, koelkasten, tuintafels en -stoelen, droogrekken en verhuur van fietsen voor volwassenen en kinderen (mogelijkheid om kinderzitjes en aanhangers te huren).

Aarzel niet om contact op te nemen met de camping in Gironde Les Peupliers *** als u meer informatie wenst over de aangeboden diensten, de prijzen en de beschikbaarheid van het gehuurde materiaal tijdens uw verblijf.

Als u licht wilt reizen en alle comfort wilt hebben om een ​​aangename vakantie in de Gironde door te brengen op onze camping in Montalivet, overweeg dan onze premium staanplaatsen.