ReserveringNieuws

Camping Gironde met 3-sterrenservice

Camping met kwaliteitsdiensten voor uw vakantie in de Gironde

De beste 3-sterren camping in de Gironde staat op Vendays Montalivet op Camping Les Peupliers. Wij bieden een verwarmd zwembad, dicht bij de kust.De camping ligt in het hart van de Médoc, zeer dicht bij de stranden van het zuidwesten. De stranden van de Atlantische Oceaan en de surfclubs van Montalivet liggen op 8 km van Camping les Peupliers.
Een 3-sterren camping in de Gironde met een snackrestaurant, open in het zomerseizoen, een extra kruidenierswinkeltje met koude dranken en ijsjes, een speeltuin voor de kinderen en een verwarmd zwembad met solarium (open in juli en augustus).

3-sterren camping in de Gironde met staanplaatsen met veel comfort

Wij bieden ruime en schaduwrijke plaatsen. De 3-sterrenservice bestaat uit staanplaatsen van gemiddeld meer dan 100 m2 (in plaats van de 80 m2 die wordt opgelegd aan 3-sterren). Wij bieden de verhuur van stacaravans, lodges, canvas bungalows en natuur- of premiumplaatsen, uitgerust met alle comfortuitrusting. Voor uw vakantie in Montalivet, rust en ontspanning op een 3-sterren camping, is het op camping Les Peupliers in Vendays Montalivet in de buurt van Soulac en Hourtin.

Goedkope camping in de Gironde

Kies voor uw goedkope vakantie camping Les Peupliers, wij behoren tot de goedkoopste 3-sterrenplaatsen in het zuidwesten. 3-sterren camping in Montalivet in de Médoc met goedkope verhuur van stacaravans.
Vacaf erkende camping Gironde en we kunnen ook ANCV-vakantiecheques ontvangen.

Bekijk zelf onze tarieven en beschikbaarheid

*30 minuten per dag per apparaat.