ReserveringNieuws

Het meer van Hourtin en Lacanau in de buurt van de camping in de Gironde

Het meer van Hourtin en Lacanau in de buurt van de camping in de Gironde

De camping Montalivet Les Peupliers is ideaal gelegen op 15 minuten van Lac d'Hourtin.
Merk op dat het meer van Hourtin het grootste natuurlijke zoetwatermeer van Frankrijk is. Geïnitieerd of beginner, het meer is een beroemde plek om een ​​dag met het gezin door te brengen. Wateractiviteiten, zandkastelen, boswandelingen laten u zonder aarzelen verleiden. De 3-sterren camping Les Peupliers is de ideale plek, het is gelegen in het centrum van al zijn activiteiten voor een gezinsvakantie. Paddle, catamaran, waterfietsen, bootverhuur… alles is aanwezig voor een sportief programma.

Het meer van Lacanau op 40 minuten van camping Les Peupliers

Deze laatste maakt deel uit van de grote meren van de Médoc en vormt een wetland langs de kust van Girondin. Het staat bekend als een plaats van ontspanning en vrije tijd in de Médoc, net als het meer van Hourtin. Als u van vissen houdt, is het meer van Lacanau de perfecte plek om er even helemaal tussenuit te zijn. Als u de voorkeur geeft aan de kust van de Atlantische Oceaan of het solarium en het verwarmde zwembad van de camping, dan is dat heel goed mogelijk. De stranden van Montalivet les Bains liggen op 8 km van camping Les Peupliers in de Gironde.

U heeft het begrepen, om naar de camping in Gironde Les Peupliers te komen, mag u uw zwemkleding, uw hengels of beide niet vergeten!