ReserveringNieuws

Natuurplaatsen voor kamperen in de Gironde

Verhuur natuurkampeerplaats in Montalivet

Onze camping in Montalivet Les Peupliers *** biedt 116 staanplaatsen op 2,5 hectare, die grotendeels in de schaduw liggen. Hun gemiddelde oppervlakte is 100m². Je hebt een elektrische aansluiting van 6A met Europese stekker.
Ook op vakantie blijft het selectief sorteren van afval een noodzaak om de planeet te sparen. Hiervoor zijn containers beschikbaar.
Voor uw gemoedsrust en veiligheid wordt de toegang voor voertuigen overdag gecontroleerd door een automatische slagboom en is de toegang 's nachts gesloten voor auto's van 22.30 uur tot 8.00 uur.

Camping in de Gironde accepteert dieren

Onze dierenvrienden worden geaccepteerd en dienen aangelijnd te zijn. Een actueel vaccinatieboekje is verplicht.

Comfortinfrastructuur in een natuurlijke en boomrijke omgeving

Voor uw comfort hebben we 2 ruime sanitairblokken met wastafels en douches in de cabine, onbeperkt warm water, babybadje, een sanitairblok voor mensen met beperkte mobiliteit, was- en afwasbakken. Voor uw barbecues heeft u collectieve barbecues op de camping in Montalivet.

Reserveer op onze camping in Gironde Les Peupliers

Op onze natuurlijke, ruime en schaduwrijke staanplaatsen kunnen eigenaren van grote tenten, campers, caravans of omgebouwde bestelwagens zich comfortabel vestigen voor hun vakantie onder de Montalivet-zon. Vergeet niet de afmetingen en het aantal uitrustingen te vermelden bij het boeken van uw vakantie in Montalivet, zodat wij u kunnen adviseren over de beschikbaarheid van staanplaatsen die passen bij uw wensen. Als u voorkeuren heeft met betrekking tot blootstelling aan de zon of satellietontvangst, laat het ons dan weten tijdens het boeken. We zullen ons best doen om uw verblijf aangenaam en ontspannend te maken op camping Les Peupliers in Vendays Montalivet.
Boek nu uw vakantie in de Gironde!