ReserveringNieuws

Familiecamping in tent in Montalivet in de Gironde

Onze Natuurkampeerplaatsen met uw tentdoek

De gemiddelde grootte van natuurplaatsen is meer dan 100 m². Op de staanplaatsen kunt u een familietent en 2 kleine individuele tenten opzetten. Al onze tentplaatsen hebben optioneel elektriciteit en worden bediend door het wifi-netwerk.
Voor degenen die speciale wensen hebben met betrekking tot zon of schaduw, laat het ons weten bij het boeken en ons team zal zijn best doen om aan uw wensen te voldoen.
Uw natuurtentplaats op camping Les Peupliers in de Gironde geeft u de mogelijkheid om maximaal 6 personen op uw tentplaats onder te brengen.
De basisprijs van de camping omvat, naast het perceel, ruimte voor een auto, water en toegang tot alle infrastructuur en gratis diensten van de camping.

Andere natuurplaatsen op de camping in Montalivet

Als u specifieke apparatuur heeft waarvan de grootte of wendbaarheid een speciale toegang vereist. Als u een specifieke kampeerplaats wilt, laat het ons dan weten op het moment van reserveren.
De 3-sterrencamping Les Peupliers verwelkomt u ook onder de Gironde-zon met uw camper, uw caravan of uw omgebouwde bestelwagen.