Rejoignez nous sur facebook

Welkom in Gironde op Camping *** Les Peupliers

De Camping Les Peupliers in Gironde, in het hart van de Medoc, verwelkomt u in een rustige familiale sfeer en verleidt u met zijn rustige en groene omgeving.

Vendays-Montalivet ligt in de prachtige natuur tussen de Atlantische Oceaan en haar mooie stranden, de beroemde wijngaarden van de Médoc en de naaldbossen. De camping Les Peupliers is ideaal gelegen voor een wandeling, voor een verblijf van een weekend of langer en te genieten; alleen, met zijn tweeën of met vrienden en/of familie dicht bij de Atlantische kust in Gironde.

Voor uw boodschappen ligt het centrum van Vendays-Montalivet op 300m, dus op loopafstand.

Op het terrein van de camping zullen kinderen en volwassenen genieten van het zwembad, speeltoestellen, minigolf, 4 tafeltennistafels en 5 petanquebanen . Op de camping Les Peupliers is er behalve zwemplezier ook iedere week een tafeltennis- en petanquetoernooi in het hoogseizoen.

Met 40 km wandelpaden, vele kilometers paden voor mountainbikers en 30 km fietspaden, die op 500m afstand van de camping beginnen, is de camping Les Peupliers een prachtige en uniek gelegen locatie. Vergeet niet uw fiets en wandelstok mee te nemen, want op 8 km afstand, te bereiken te voet, per fiets of met de auto, vindt u 12 km prachtige zandstranden in Gironde, die jaarlijks de Pavillon Bleu milieuprijs krijgen.

Tijdens het hoogseizoen kunt u de markt in Montalivet bezoeken, waar iedere dag een groot aantal kraampjes staat opgesteld op de Place du Marché om de (etens)waren uit te stallen.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om ervoor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft.

Amandine en Florian verwelkomen u graag op hun rustige familiecamping in Gironde, die gelegen is in een rustige en groene omgeving.

Camping voor gezinnen, die op zoek zijn naar rust en stilte.