Rejoignez nous sur facebook

De Camping Gironde 3 sterren, is de Camping Les Peupliers

3-sterren camping met gratis wifi*.

De beste van de 3-sterren camping in de Gironde, het is met de Camping Les Peupliers in Vendays Montalivet het aanbieden van een zwembad en zijn gelegen zeer dicht bij de zee. De stranden van de Atlantische Oceaan en Montalivet surfclubs zijn 8 km afstand alleen.

De camping ligt in het hart van de Medoc, dicht bij de zandstranden in het zuidwesten van Frankrijk en biedt ruime en schaduwrijke plaatsen. Het 3-sterren diensten bestaan standplaatsen van gemiddeld meer dan 100m2 (in plaats van 80 m2 normaal voor 3 sterren), een snack in het seizoen, een extra supermarkt met verse drankjes en ijs (in het seizoen), 2 speeltuinen voor kinderen en een zwembad met solarium geopend in juli en augustus.

Wij verhuren stacaravans en bungalows en de natuur of premium plaatsen, uitgerust met al het materiaal voor uw comfort. Voor uw vakantie in de Gironde, voor rust en ontspanning in een 3-sterren camping, dit is in Vendays Montalivet op de Camping Les Peupliers in de buurt van Soulac en Hourtin.

Voor uw vakantie tegen lage prijzen, ga dan naar onze camping in Montalivet, een van de goedkoopste campings 3 sterren vlakbij de zee met zwembad in de Aquitaine.

Wij zijn gecertificeerd VACAF en ANCV en kan daarom de controles te ontvangen.

Zie de tarieven van Les Peupliers: Tarieven

Zie bewijzen dat we behoren tot de goedkoopste kampeerplaatsen 3 sterren met zwembad in het zuidwesten: Campings elders

Zie bewijzen dat we behoren tot de goedkoopste verhuur van stacaravans op de camping 3 sterren met zwembad in de Medoc: Verhuur elders

Boek nu voor uw aanstaande vakantie!

*30 minuten per dag per apparaat

Camping voor gezinnen, die op zoek zijn naar rust en stilte.