Rejoignez nous sur facebook

Recreatieve vakantie aan de kust geld

Kies het programma wat u graag wilt kamperen in de Gironde:

Luieren: De prachtige stranden van “de zilverkust" van de Atlantische Oceaan brengen een ieder de innerlijke rust die men in de vakantie zoekt. Met 12 km zandstrand dat ieder jaar beloond wordt met de Pavillon Bleu milieuprijs en meer dan 2000 uur zonneschijn per jaar is Vendays-Montalivet een wereldwijd beroemde vakantiebestemming door de gemoedelijke levenswijze.

Sport: Vendays-Montalivet in de Gironde en de camping Les Peupliers zijn een ideaal uitgangspunt om te genieten van de ruimte van het grootste departement van Frankrijk: de Gironde. Voor de fietsliefhebbers en de wandelaars biedt de Médoc een flink aantal (fiets)paden dwars door de bossen en moerassen. De Atlantische Oceaan en zijn verkwikkende golven zijn een prima gegeven voor watersporten. Een groot aantal activiteiten is in de onmiddellijke omgeving van de camping gelegen.

Natuur: De monding van de Gironde, de immense naaldbossen, maar ook de vele châteaus, die de beste wijnen van Frankrijk produceren zijn ook in de nabijheid van de camping te vinden en bieden dus allerlei activiteiten in de natuur, op en in het water en voor de fijnproevers.

Ontspanning: De parkachtige, schaduwrijke camping Les Peupliers biedt u de rust om te lezen in de natuur. Tijdens het seizoen kunt u de markt in Montalivet bezoeken, waar elke dag een groot aantal kraampjes staat opgesteld om de bijzondere (etens)waren uit te stallen.

Geniet vooral van uw vakantie op uw manier!

Camping voor gezinnen, die op zoek zijn naar rust en stilte.