Rejoignez nous sur facebook

Nieuws camping Les Peupliers

Seizoen 2021

Het seizoen 2021 is nu geopend voor uw reserveringen en de stranden van Montalivet staan klaar om u deze zomer te verwelkomen.

Net als vorig jaar zullen we ons best doen om u veilig te verwelkomen met strikte veiligheidsregels.

Fijne feestdagen voor iedereen en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Tot ziens

Camping les Peupliers

Boeken van 2017

Het seizoen 2018 is nu geopend en de stranden van Montalivet staan klaar om u deze zomer te verwelkomen. Al onze partners staan tot uw beschikking om u verschillende activiteiten, kasteelbezoeken en natuurlijk wijnproeverijen aan te bieden
Fijne feestdagen voor iedereen en aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Tot ziens

Camping les Peupliers

Seizoen 2016

Het seizoen 2016 is nu geopend. Montalivet stranden zijn klaar om u zo goed als al onze partners aanbieden van verschillende activiteiten, maar ook het aanbieden van wijnhuizen te bezoeken en natuurlijk wijn proeven te verwelkomen.

Wij geplaatst onze speciale aanbiedingen voor de zomer van 2016. U kunt genieten van het door het volgen van deze link: Speciale aanbiedingen

De Show Bike Aquitaine, trouw aan Montalivet voor meer dan 20 jaar, is ook de voorbereiding voor het laatste weekend van juni. Vrienden fietsers, opschieten! boek nu.

Fijne feestdagen voor iedereen en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Tot ziens

Awards Camping2be 2015

Het hele team camping Les Peupliers nogmaals bedankt voor deze eer en het is met genoegen dat wij u van harte welkom voor uw vakantie in 2016.

Zoover Award Silver 2015

Zoover Awards 2015Camping Les Peupliers in Vendays-Montalivet heeft een Zoover Award Silver gewonnen, na 3 seizoenen met de award "Highly Recommended". Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om dank onze klanten voor hun constante herkenning.

We zijn het seizoen 2015 aan het voorbereiden om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Uit en u kunt nu al boeken.

Tot ziens

Nadine en Dominique

Bekijk beoordelingen Camping Les Peupliers*** in Gironde op Zoover

Award Camping2be 2014

Award Camping2be 2014

Wij danken onze gewaardeerde klanten voor deze Camping2be award en deze erkenning. We zijn verheugd om te zien dat onze inspanningen regelmatig worden beloond door onze klanten die op vakantie in het Camping Les Peupliers in Gironde kwam.

Zoover Award 2014

Voor het derde opeenvolgende jaar, ontvingen we een Zoover Award. We worden sterk aanbevolen via Zoover. Wij danken daarvoor onze gasten. We sluiten dat in ons hart.

Bekijk beoordelingen Camping Les Peupliers*** in Gironde op Zoover

Trampoline

Trampoline op de camping Les Peupliers in Gironde

Nog een noviteit voor het nieuwe seizoen in de Camping Les Peupliers! Trampoline 4.30 meter diameter zal kinderen verrukken.

Camping voor gezinnen, die op zoek zijn naar rust en stilte.